top of page

Dakrenovatie en gevelbekleding

Bijgewerkt op: 23 aug. 2021

Ed V.D.H. - Renovatie hellend dak en gevelbekleding in Meer

 


Dakrenovatie hellend dak en gevelbekleding met cederhout.


Als u de kosten voor energie wilt verlagen, is het isoleren van uw huis absoluut noodzakelijk. Een goed geïsoleerde woning woont veel comfortabeler. Niet of onvoldoende geïsoleerde muren en daken kunnen meer dan 50 % aan warmte verliezen, waardoor uw energiefactuur uiteraard veel hoger uitvalt dan nodig. U kunt uw energierendement eenvoudig optimaliseren door muren en daken te isoleren.


De Roozenburg Dakwerken aanpak:

  • Verwijderen oude shingles dakbedekking.

  • De dakgoten werden verwijderd en vervangen door nieuwe dakgoten.

  • Het dak werd geïsoleerd voor een goede afdichting en isolatie.

  • Panlatten werden aangebracht om daarop de nieuwe dakbedekking te leggen.

  • Van de twee aanwezige schouwen werd er één schouw die geen doel meer had afgebroken en de andere afgewerkt met lood.

  • De gording werd verstevigd.

  • Een gording is een horizontale houten of stalen balk. Deze balk wordt aangebracht in de lengterichting van een dak. De functie van gordingen zijn het dragen van het dak. Dit moet bestand zijn tegen wind en sneeuw. Zeker met sneeuwval kan het dak een extra belasting krijgen. Gordingen lopen van spant tot spant of van spant tot de muur of andere oplegpunten.

  • Plaatsing van een Velux daglichtspot.


Zowel het dak als de gevel werden bekleed met geïsoleerde panelen en de gevel werd mooi afgewerkt met cederhout. 

Waarom Roozenburg Dakwerken?


Bij ons komt u niet voor verassingen te staan omdat wij ons motto 'On Time. On Budget' altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die tevredenheid van de klant voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.

 

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

 

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

 

Wie is Roozenburg?


Wij zijn een Kempisch bedrijf met een open mentaliteit: mensen uit 't goeie hout gesneden, met hart voor de klant. Dat klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk

 

Mis geen voor u toepasbare informatie over dak- en gevelrenovatie dat via dit kanaal gedeeld wordt.

Dit gaat van subsidies waarbij Roozenburg u kan bijstaan om geen geld op tafel te laten liggen, tot nieuwe regelgevingen in de bouwsector en insider scoops wat betreft industrie innovaties.


Denk je dat jouw familie of vrienden dit artikel misschien wel interessant zouden vinden, stuur gerust door via de beschikbare kanalen.


Alvast bedankt en veel leesplezier!

Roozenburg Dakwerken48 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page