top of page

Dakkapel | Sint Lenaarts - Brecht

Bijgewerkt op: 11 sep. 2021

Mooie dakkapel en enorm veel ruimte gewonnen


In Sint Lenaarts heeft ons team een dakkapel geplaatst van meer dan 9 meter met een oversteek. Deze dakkapel werd geplaatst met ingebouwde rolluiken. De voor- en zijkant zijn afgewerkt met Cedral antraciet vezelcementstroken met een houtmotief.


Deze heb je in twee soorten. Stroken die op elkaar klikken en stroken die schuin op elkaar staan. Dit laatste noemt men ook potdeksel.


De antraciet sidings kliks geeft een mooi resultaat in combinatie met de antraciet ramen en kozijnen. Ook de aluminium dakrand is in antraciet zodat alles een mooi eastetisch geheel vormt.


De twee kanten zijn van regenpijpen voorzien om een goede waterafstroming te hebben en wateropbouw te vermijden. De regenpijpen zijn ook in antraciet zodat alles een mooi geheel is.


Hele mooie dakkapel en enorm veel ruimte gewonnen.

Een dakkapel of dakopbouw leent zich uitstekend om van een kleine, donkere zolder een comfortabele thuiswerkplek of logeerkamer te maken. Wanneer de afmetingen binnen de gestelde normen blijven en de draagstructuur van het dak niet wordt aangetast, dan mag u de dakkapel zelf plaatsen. Het is dus belangrijk om samen te werken met een ervaren partner.


VOORTIJDENSNAEen dakkapel met Roozenburg Dakwerken


Dankzij onze kennis is het vaak mogelijk om de benodigde omgevingsvergunning snel en eenvoudig aan te vragen bij het omgevingsloket. In de meeste gevallen kan dat worden gedaan zonder dat u een architect hoeft in te schakelen.


Procedure met Roozenburg Dakwerken


Roozenburg specialiseert zich in de totale aanpak. Naast het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen, verzorgen wij ook:

  • De projectadministratie

  • Het tekenen van bouwplannen

  • Alle overige administratie

  • Het indienen van de aanvraag bij het omgevingsloket

  • De opvolging van de aanvraag

  • ….

Waarom Roozenburg Dakwerken?


In de referenties die wij van onze klanten ontvangen prijkt vrijwel altijd ons persoonlijk en specialistisch advies bovenal. Wij zetten graag dat ene stapje extra.


Daarom denken wij met u mee en adviseren wij u over subsidies en financiële ondersteuningen die de investeringen in dakkapellen betaalbaar houden.

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan omdat wij ons motto ‘On time. On budget’ altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die de tevredenheid van de klant altijd voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend bij u langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.


Wil je meer weten over dakkapellen?


Boek hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze experten.


#dakkapellen #dakramen #dakvensters #lichtstraat #dakserre

#roozenburgdakwerken #antwerpen #noorderkempen #dakrenovatie #dakwerken

 

De experts van Roozenburg Dakwerken staan altijd klaar en zijn graag bereid om u vrijblijvend te informeren. Dakwerkzaamheden kunnen kostbaar en ingrijpend zijn. Door binnenkort het gesprek aan te gaan kunt u hier zich op voorbereiden.

 

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

 

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

 

Wie is Roozenburg?


Wij zijn een Kempisch bedrijf met een open mentaliteit: mensen uit 't goeie hout gesneden, met hart voor de klant. Dat klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk

 

Mis geen voor u toepasbare informatie over dak- en gevelrenovatie dat via dit kanaal gedeeld wordt.

Dit gaat van subsidies waarbij Roozenburg u kan bijstaan om geen geld op tafel te laten liggen, tot nieuwe regelgevingen in de bouwsector en insider scoops wat betreft industrie innovaties.


Denk je dat jouw familie of vrienden dit artikel misschien wel interessant zouden vinden, stuur gerust door via de beschikbare kanalen.


Alvast bedankt en veel leesplezier!

Roozenburg Dakwerken


113 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page