top of page
Zonnepanelen

Zonnepanelen

Een dakrenovatie is een goed moment om gelijk zonnepanelen te plaatsen.

Wanneer u dat laat doen door de specialisten van Roozenburg Dakwerken dan bent u in één keer klaar. Om optimaal rendement te halen dienen zonnepanelen nauwkeurig te worden geplaatst. Juist daarom doet u er goed aan de specialisten van Roozenburg Dakwerken in te schakelen.

Zonnepanelen kunnen zowel op platte als hellende daken worden geplaatst. 

 

Voorwaarde is wel dat de dakconstructie dit extra gewicht kan dragen. Daarom is het belangrijk dat u de zonnepanelen door dakwerkers laat plaatsen.

 

Ze zijn namelijk het beste in staat om te bepalen of het nodig is om de dakconstructie aan te passen. Zelfs wanneer dat niet nodig blijkt te zijn, dan weten zij nog altijd het beste waar ze de panelen wel of niet moeten plaatsen. Dit voorkomt dat het dak onnodig wordt belast of beschadigd.

 

Oog voor detail:

 

Het is belangrijk dat de panelen met oog voor detail worden geplaatst. Onvolkomenheden bij plaatsing van de grote, zwarte panelen op een rood pannendak, zijn van op grote afstand zichtbaar. Alleen dakwerkers met oog voor detail zullen daarbij stilstaan. Dat maakt dat u na afloop van de plaatsing, niet voor onverwachte problemen komt te staan.

ZOERSEL RHD Hubert Stoop-min_edited.jpg
HERENTALS Herwig Helsen RPD-min.jpg

Subsidie mogelijk:

 

Zowel de Europese als Belgische overheid proberen de bevolking over te halen om in duurzame energiebronnen te investeren. Hieronder vallen ook zonnepanelen.

 

Bij Roozenburg Dakwerken weten we precies welke subsidies beschikbaar zijn, om die plaatsing ook voor eigenaren met een kleine portemonnee mogelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren.

 

Delicaat werk:

 

Zonnepanelen zijn een forse investering waardoor niemand het zich kan veroorloven dat er bij de plaatsing wat mis gaat. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zorgen er daarom voor dat ze pas na het treffen van alle voorzorgsmaatregelen aan de slag gaan. Dat maakt ons niet de goedkoopste maar zelden de duurste.

 

Wel is het de beste garantie dat de installatie snel, vakkundig en veilig wordt uitgevoerd.

Neem contact met ons op, we zijn er om u te helpen.

Wilt u een dakwerker spreken zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen?

Soms willen mensen gewoon eens kunnen spreken met een specialist, zonder het gevoel te hebben dat ze iets moeten kopen. Awel, goed nieuws. Wij verkopen niets, we adviseren alleen. Wij winden er geen doekjes om. Gewoon recht door zee te zijn met u, zo helpen we het beste. En daar gaat het om: u zo goed mogelijk helpen. Niet elk advies hoeft uit te draaien op de renovatie van een dak. Soms zijn er veel efficiëntere en goedkopere oplossingen.

 

Tijdens een gesprek kun je op je gemak alle opties verkennen. Bovendien staan onze experts klaar om je in je keuze te begeleiden.

BOOM Jolien Jansegers - RENO PD-min.jpg
bottom of page