Zonnepanelen

Zonnepanelen

Een dakrenovatie is een goed moment om gelijk zonnepanelen te plaatsen. Wanneer u dat laat doen door de specialisten van Roozenburg Dakwerken dan bent u in één keer klaar. Om optimaal rendement te halen dienen zonnepanelen nauwkeurig te worden geplaatst. Juist daarom doet u er goed aan de specialisten van Roozenburg Dakwerken in te schakelen.

 

Zonnepanelen kunnen zowel op platte als hellende daken worden geplaatst. Voorwaarde is wel dat de dakconstructie dit extra gewicht kan dragen. Daarom is het belangrijk dat u de zonnepanelen door dakwerkers laat plaatsen. Zij zijn namelijk het beste in staat om te bepalen of het nodig is om de dakconstructie aan te passen. Zelfs wanneer dat niet nodig blijkt te zijn, dan weten zij nog altijd het beste waar ze de panelen wel of niet moeten plaatsen. Dit voorkomt dat het dak onnodig wordt belast of beschadigd.

 

Oog voor detail

 

Het is belangrijk dat de panelen met oog voor detail worden geplaatst. Onvolkomenheden bij plaatsing van de grote, zwarte panelen op een rood pannendak, zijn van op grote afstand zichtbaar. Alleen dakwerkers met oog voor detail zullen daarbij stilstaan. Dat maakt dat u na afloop van de plaatsing, niet voor onverwachte problemen komt te staan.

 

Subsidie mogelijk

 

Zowel de Europese- als Belgische overheid proberen de bevolking over te halen om in duurzame energiebronnen te investeren. Hieronder vallen ook zonnepanelen. Bij Roozenburg Dakwerken weten we precies welke subsidies beschikbaar zijn om die plaatsing ook voor eigenaren met een kleine portemonnee, mogelijk te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren.

 

Delicaat werk

 

Zonnepanelen zijn een forse investering waardoor niemand het zich kan veroorloven dat er bij de plaatsing wat mis gaat. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zorgen er daarom voor dat zij pas na het treffen van alle voorzorgsmaatregelen, aan de slag gaan. Dat maakt ons niet de goedkoopste maar zelden de duurste. Wel is het de beste garantie dat de installatie snel, vakkundig en veilig wordt uitgevoerd.

House