top of page

Zolderrenovatie

Van het renoveren van daken tot complete zolderruimtes

Een zorgeloze zolderrenovatie van A tot Z? Met onze totaalaanpak verbouwd ons team je zolder tot de ideale leefruimte zonder bij te bouwen.

Creëren van zolderruimte.

 

Eigenlijk kunt u van opbergruimte nooit genoeg hebben. Hebt u te maken met een ongebruikte zolderruimte en zou u hier graag een mooie, lichte ruimte van willen maken? Een extra slaapkamer, kantoor of atelier, begint u al te dromen?

Vaak begint het verschil al met een dakraam.

 

Een goede lichtinval geeft gelijk een compleet andere indruk van de ruimte. Het creëren van lichtinval op een zolder gaat vaak enorm goed samen met het creëren van extra ruimte door middel van een dakkapel. Onze specialisten geven u advies op maat.

Roozenburg staat voor kwaliteit.

Een zolderruimte die zorgvuldig wordt geoptimaliseerd, met de nieuwste technieken en materialen, zodat u straks kunt genieten van een compleet nieuwe ruimte.

 

Of u er nu voor kiest om een grote extra opbergruimte te creëren, of juist een volledig ingerichte slaapkamer, wij staan voor u klaar.

LILLE Dominique Schroyens RHD-min (2).jpg
Magalie Biesmans - Binnen afwerking - Antwerpen Roozenburg (1).jpg

Besparen op de energiefactuur.

 

De link tussen een zolderrenovatie en de energiefactuur legt u waarschijnlijk niet direct. Maar wist u dat u tot wel 30% kunt besparen op de energiefactuur door het plaatsen van dakisolatie op zolder?

 

U heeft hierom niet alleen recht op allerlei premies, ook stijgt de EPC-waarde van uw woning aanzienlijk. Wij verzorgen niet alleen de zolderrenovatie, ook plaatsen we hoogwaardige dakisolatie.

 

Dakraam of dakkapel op zolder.

 

Een extra dakraam, een uitbreiding door middel van een dakkapel, wij kijken graag wat we voor u kunnen doen.

 

Uw zolder kan er compleet anders uit komen te zien nadat er een dakraam of dakkapel is geplaatst.

 

We blazen graag uw zolderruimte nieuw leven in, zodat uw dromen over de nieuwe ruimte straks werkelijkheid worden!

Neem contact met ons op, we zijn er om u te helpen

Wilt u een dakwerker spreken zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen?

Soms willen mensen gewoon eens kunnen spreken met een specialist, zonder het gevoel te hebben dat ze iets moeten kopen. Awel, goed nieuws. Wij verkopen niets, we adviseren alleen. Wij winden er geen doekjes om. Gewoon recht door zee te zijn met u, zo helpen we het beste. En daar gaat het om: u zo goed mogelijk helpen. Niet elk advies hoeft uit te draaien op de renovatie van een dak. Soms zijn er veel efficiëntere en goedkopere oplossingen.

 

Tijdens een gesprek kun je op je gemak alle opties verkennen. Bovendien staan onze experts klaar om je in je keuze te begeleiden.

Magalie Biesmans - Binnen afwerking - Antwerpen Roozenburg (2).jpg
bottom of page