top of page

Wendy D. - Renovatie plat dak

Een dak drogen is niet zo evident

 


Dakrenovatie plat dak boven een keuken.


Waarom er voorheen geen degelijke isolatie gebruikt is, hebben we het raden naar.


Maar ook een plat dakje boven de keuken dient van isolatie voorzien te worden die voldoet aan de 2020 norm.


Voor dit project hebben we twee mannen van ons geweldig team ingezet en is uitgevoerd in amper vijf dagen. Doordat het water was ingedrongen moest het dak, na het verwijderen van de oude roofing, ook eerst gedroogd worden. We waren bewust van dit probleem waardoor we dit konden opleveren binnen de gestelde deadline.


Alle materialen waren eenvoudig aan te voeren langs de oprit naast het huis en was daarnaast ook langs alle kanten goed bereikbaar. Waardoor het ideaal was om stellingen en ladderliften te plaatsen aan dit 4 meter hoog en 24 m² plat dak.


De Roozenburg Dakwerken aanpak:

  • Verwijderen van oude roofing en isolatie omdat hier veel vocht onder zat

  • Plaatsen van een nieuw dampscherm

  • Plaatsen van isolatie met 12cm dikte van het merk Recticel

  • Dak dichten met 2 lagen hoogwaardige roofing van het merk Icopal

  • Dakranden afwerken met aluminium profielen in RAL-kleur

  • Muurtje opmetselen tbv het nieuwe schuifraam

 

Waarom Roozenburg Dakwerken?


Bij ons komt u niet voor verassingen te staan omdat wij ons motto 'On Time. On Budget' altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die tevredenheid van de klant voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.

 

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

 

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

 

Wie is Roozenburg?


Wij zijn een Kempisch bedrijf met een open mentaliteit: mensen uit 't goeie hout gesneden, met hart voor de klant. Dat klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk

 

Mis geen voor u toepasbare informatie over dak- en gevelrenovatie dat via dit kanaal gedeeld wordt.

Dit gaat van subsidies waarbij Roozenburg u kan bijstaan om geen geld op tafel te laten liggen, tot nieuwe regelgevingen in de bouwsector en insider scoops wat betreft industrie innovaties.


Denk je dat jouw familie of vrienden dit artikel misschien wel interessant zouden vinden, stuur gerust door via de beschikbare kanalen.


Alvast bedankt en veel leesplezier!

Roozenburg Dakwerken59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page