top of page

Roozenburg Dakwerken sponsort Rijkevorsel leeft!

België leeft en omdat het vaak de kleinere kernen zijn die het meeste bruisen, sponsort Roozenburg Dakwerken lokale sportieve en culturele evenementen via de vzw Rijkevorsel Leeft.

 
Eerste keer na Corona

Rijkevorsel wint

Dankzij vrijwilligers

Fan van lokale evenementen

Al 27 jaar een succes

Mooi contact moment

Doe ook me in 2023

Het voltallige Roozenburg teamDit jaar staan er verschillende evenementen op het programma met als einddoel een aantal verenigingen in Rijkevorsel te ondersteunen.
 

Omdat wij Rijkevorsel Leeft een geweldig initiatief vinden is het maar vanzelfsprekend dat we deze organisatie uit onze thuisstad een warm hart toebedelen.


Rijkevorsel Leeft werd in 1995 opgericht door een groep vrienden die iets gezelligs en sportiefs wilden organiseren. Anno 2022 is het evenement uitgegroeid tot een jaarlijks festival dat gedurende de hele tweede helft van het jaar duurt. Zo is er op 1 juli een stratenloop ook voor de kleintjes en een karamellenloop en zijn er wielerkoersen voor volwassenen in zowel juli als augustus. In september is er aandacht voor oldtimers terwijl een gezellige kaartavond in november de winter moet inluiden. 

Eerste keer na Corona


Het evenement dit jaar is de eerste keer sinds Corona. De laatste keer van Rijkevorsel Leeft was in 2019. Iedereen kijkt er daarom reikhalzend naar uit om elkaar weer te zien en van de ouderwets gezellige sfeer van dit evenement te genieten.

 

Rijkevorsel wint


De opbrengsten komen geheel ten goede van lokale projecten. Daarvoor werken ze nauw samen met de Trappisten van Westmalle met wie ze samen een groot geldbedrag aan een goed doel schenken. Welk project dat is, is iets waar elke deelnemer over kan meebeslissen. Ieder initiatiefnemer kan namelijk zijn kandidatuur indienen.