top of page

Isolatiepremies snel verdient

Is uw dakisolatie nog niet voldoende afgewerkt?

 

1. Dakisolatienorm

2. Uw dakisolatie zelf plaatsen of een aannemer inhuren

3. Uw buitenmuren langs buiten of langs binnen laten isoleren

4. Uw spouwmuren isoleren

5. Uw vloer of kelder isoleren

6. De voorwaarden en de procedure bij het aanvragen van de isolatiepremie

Voorwaarden

Uw premies aanvragen

7. Aanvullende financiële voordelen


Heeft u vragen over de norm?
Wij helpen u graag verder.
 

De Belgische overheid wil dat we allemaal meewerken aan een bewustere omgang met energie. Daarom draagt ze haar inwoners op om te zorgen voor beter geïsoleerde daken OP onze woningen. Een isolatiepremie moet de eigenaren stimuleren hierin te investeren.


Is uw dakisolatie nog niet voldoende afgewerkt? Dan doet u er verstandig aan om eens een dakwerker te vragen zich over uw dakisolatie uit te spreken. Veel woningen verliezen warmte door het dak waardoor de woningeigenaren met hoge verwarmingskosten worden opgescheept. Bovendien is het een verspilling van energie die elders kan worden gebruikt. Energie moeten we zuinig op zijn omdat de opwekking ervan een grote bijdrage levert aan ons huidige klimaatprobleem.Lees ook ons artikel:
5 tips wanneer u dakisolatie plaatst.

Schrik voor hoge kosten wanneer uw woning moet worden geïsoleerd hoeft u niet te hebben. Middels een isolatiepremie probeert de overheid woningeigenaren te bewegen om hierin te investeren. Informatie over deze premie kan eenvoudig worden opgevraagd bij de netbeheerder. Dat is ook de partij die, eventueel, de premie zal verstrekken. De hoogte van die bijdrage hangt af van wie het werk uitvoert.

 

Dakisolatienorm

Heeft u vragen over de norm? Wij helpen u graag verder.

 

Uw dakisolatie zelf plaatsen of een aannemer inhuren