top of page

Herwig H. Dakrenovatie plat dak

IKO Carrara wit roofing

 

Dit was een redelijk laag dak en was langs alle kanten bereikbaar waardoor het ideaal was om stellingen en ladderliften te plaatsen.


De Roozenburg Dakwerken aanpak:

 • Demonteren van de zonnepanelen

 • Verwijderen van de dekstenen en schouw

 • Isoleren met isolatie 14 cm gekleefd met pu-lijm

 • Plaatsen van een zelfklevende tussenlaag over de isolatie

 • Branden van een toplaag carrara wit

 • Plaatsen van witte aluminium dakranden

 • Branden van opkanten en in de dakranden

 • Afkitten van dakranden met elastische kit

 • Herplaatsen van de zonnepanelenVoor de afbraak moesten de zonnepanelen eerst gedemonteerd worden en veilig opgeborgen worden. De schouw links vooraan werd verwijderd alsook alle dekstenen die we vervangen hebben door een aluminium profiel en witte aluminium dakranden als afwerking.

De randen waren overal hoog genoeg om met een 14 cm PIR isolatie te werken. Voor de roofing is er met IKO Carrara wit gewerkt. Dit heeft een beter rendement voor de zonnepanelen.

Waarom IKO Enertherm ALU isolatie?

Voor de renovatie van dit plat dak hebben we gewerkt met isolatie en roofing van IKO. Dit hebben we gedaan omdat al deze producten naadloos op elkaar afgestemd zijn. Dit heeft een aantal grote voordelen.

 • We hebben IKO Enertherm ALU isolatie gelegd die voldoet aan de wettelijke norm en voorzien is van een aluminium-cachering, wat een perfecte isolatie garandeert.

 • We hebben hier witte IKO Carrara roofing gelegd, wat een zeer groot verschil maakt tijdens de zomer. In binnentemperatuur resulteert zich dat in tot 3 graden celsius in verschil. Bovendien is een wit dak ideaal voor zonnepanelen. Het verhoogt aanzienlijk het rendement van zonnepanelen.

 • Met IKO geniet dit plat dak van de extra IKO-1O jaar waterdicht verzekerde garantie, een garantie van tien jaar. Roozenburg is een IKO certified contractor waardoor we deze extra garantie kunnen aanbieden.

IKO is daarom ook een topmerk
 

Waarom Roozenburg Dakwerken?


Bij ons komt u niet voor verassingen te staan omdat wij ons motto 'On Time. On Budget' altijd aanhouden. Onze mensen zijn gespecialiseerde vakmensen die uit het juiste hout zijn gesneden en die tevredenheid van de klant voorop stellen. Dankzij hun gedrevenheid beschouwen ze elk project als een nieuwe uitdaging. Wij komen daarom graag en vrijblijvend langs zodat u dat zelf kunt vaststellen.

 

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

 

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

 

Wie is Roozenburg?


Wij zijn een Kempisch bedrijf met een open mentaliteit: mensen uit 't goeie hout gesneden, met hart voor de klant. Dat klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk

 

Mis geen voor u toepasbare informatie over dak- en gevelrenovatie dat via dit kanaal gedeeld wordt.

Dit gaat van subsidies waarbij Roozenburg u kan bijstaan om geen geld op tafel te laten liggen, tot nieuwe regelgevingen in de bouwsector en insider scoops wat betreft industrie innovaties.


Denk je dat jouw familie of vrienden dit artikel misschien wel interessant zouden vinden, stuur gerust door via de beschikbare kanalen.


Alvast bedankt en veel leesplezier!

Roozenburg Dakwerken112 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page