top of page

Hellend dak? Ander perspectief.

Bijgewerkt op: 14 sep. 2021

Meer ruimte onder je dak dan je denkt.

 

Je hebt gezien hoe onze daken er aan de buitenkant uitzien? Bekijk het nu eens van een ander perspectief: de binnenkant. Ter inspiratie hoe dit er dus langs de binnenkant uitziet wanneer alles is opgekuist en heringericht is.

✅ Hobbykamer

✅ Thuiskantoor

✅ Thuisgym

✅ Slaapkamer

✅ Badkamer

✅ Studio


Of de 🍒 op de 🍰
 

✅ Man cave / Boudoir

Om jou te inspireren wat je zoal kunt doen onder een hellend dak als je er dakramen of een dakkapel aan toevoegt.#anderperspectief #inspiratie #hellenddak

Het vergroot niet enkel de beloopbare vierkante meters, het zorgt ook voor extra natuurlijk daglicht en geeft natuurlijk een extra cachet aan je woning. Ongetwijfeld verhoogt het ook de waarde van je pand.

Wat zou jij doen met die extra ruimte onder je hellend dak. Laat het ons gerust weten 👇


 

Delen mag! 🔂 want als je het nog niet wist, delen is het nieuwe vermenigvuldigen.

Like 👍 deel 🔂 en 🔔 aboneer


Lees ook:

#dakkapellen #dakramen #dakvensters #lichtstraat #dakserre

#roozenburgdakwerken #antwerpen #noorderkempen #dakrenovatie #dakwerken

 

De experts van Roozenburg Dakwerken staan altijd klaar en zijn graag bereid om u vrijblijvend te informeren. Dakwerkzaamheden kunnen kostbaar en ingrijpend zijn. Door binnenkort het gesprek aan te gaan kunt u hier zich op voorbereiden.

 

Neem gerust contact op met Roozenburg Dakwerken voor meer informatie over dakramen, dakrenovatie, dakkapellen of gevelrenovatie. Of vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan.


Ook kunt u bij Roozenburg Dakwerken een terugbelverzoek boeken.

 

Kies een dag en tijdstip dat het beste voor u past en wij bellen u op voor een kort gesprek. We overlopen samen wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen. We voorzien ongeveer 15 minuten voor dit gesprek. Eventueel maken we samen een afspraak voor een thuisbezoek.

 

Wie is Roozenburg?


Wij zijn een Kempisch bedrijf met een open mentaliteit: mensen uit 't goeie hout gesneden, met hart voor de klant. Dat klinkt ideaal en dat is het ook. Onze harde werkers zijn gespecialiseerde vakmensen, stuk voor stuk

 

Mis geen voor u toepasbare informatie over dak- en gevelrenovatie dat via dit kanaal gedeeld wordt.

Dit gaat van subsidies waarbij Roozenburg u kan bijstaan om geen geld op tafel te laten liggen, tot nieuwe regelgevingen in de bouwsector en insider scoops wat betreft industrie innovaties.


Denk je dat jouw familie of vrienden dit artikel misschien wel interessant zouden vinden, stuur gerust door via de beschikbare kanalen.


Alvast bedankt en veel leesplezier!

Roozenburg Dakwerken44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page