top of page
Team Roozenburg Dakwerken Photoshoot 1.jpg

Over ons

Over ons

Hartstikke fijn dat u onze website bezoekt. Om ons bedrijf wat meer te presenteren, vertellen wij u graag over wie wij zijn, waar wij voor staan en wat onze missie is.

Team Roozenburg Dakwerken Photoshoot Compress.jpg
Kalmpthout Bernadette Simkens -  RENO HD.jpg

Wij zijn deskundige professionelen in dakbedekking, daarom zijn al onze offertes gebaseerd op technisch mogelijke oplossingen die steeds voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

98% van onze klanten is tevreden met ons werk omdat we altijd voldoen aan wat we aanbieden, onze offertes zijn duidelijk en eerlijk, onze resultaten overtreffen de verwachtingen van onze klanten.

Roozenburg Dakwerken is een tweede generatie familiebedrijf, 

Dus onze liefde voor daken en onze kennis en ervaring zijn vanuit thuis aan ons doorgegeven.

We staan bekend als een transparante, betrouwbare en vriendelijke dakdekker omdat we altijd de hoogste kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs.

Wij hebben prachtige projecten gerealiseerd doorheen heel Vlaanderen.

HOVE Marc Van Gool - RENO HD.png
BRECHT Dakrenovatie Gevelrenovatie GVR.jpg

Roozenburg Dakwerken is uw specialist voor:

Renovatie van hellende en platte daken

Een dak renoveren vergt expertise en een gedegen voorbereiding. Roozenburg is daarom de beste garantie dat u altijd droog en veilig zit.

Moderne en klassieke dakkapellen

Dankzij onze dakkapellen wordt uw zolder een nieuwe en inspirerende werkomgeving, luxe badkamer, hobbykamer of extra slaapkamer. 

Gevelrenovatie

De gevel van uw pand is uw visitekaartje. Het is een reflectie van waar u voor staat en beschermt de inhoud van het pand. 

Niet de goedkoopste, maar zelden de duurste.

Wij weten wat wij kunnen leveren.

Onze offerte voor een hellend dak drijft u niet op een hellend vlak. Omdat het uiteindelijk altijd om het totaalplaatje draait, streven wij daarom de juiste prijs/kwaliteitverhouding na. 

  • Dat doen wij naar eer en geweten waarbij het ons uitgangspunt is om het juiste te leveren. Dat maakt dat wij soms niet de goedkoopste maar ook dat wij nooit de duurste zijn.

  • Wij werken niet vóór u, maar mèt u. Uw tevredenheid is onze energie.

  • Ons streven is om met behulp van het dak, de uitstraling van uw pand te verbeteren. Het zetten van extra stappen, het nakomen van onze afspraken en de focus op het vloeiend laten verlopen van het proces maken ons, wellicht, niet de goedkoopste maar wel de beste.

Neem de proef op de som en plan een overleg. De specialisten van Roozenburg Dakwerken staan klaar om alle mogelijke opties aan u voor te leggen.

Slider - Roozenburg Dakwerken (3).jpg
bottom of page