top of page

Mechelen

Hoera! De eerste stappen zijn gezet. Hartstikke fijn dat u onze website bezoekt. Om ons bedrijf wat meer te presenteren, vertellen wij u graag over wie wij zijn, waar wij voor staan en wat onze missie is.

Familiebedrijf

Roozenburg Dakwerken is een 2de generatie familiebedrijf. De liefde voor dakwerken is ons van thuis uit meegegeven. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact en we nodigen u graag uit om naar de exacte historie te vragen zodra u ons spreekt.

 

De prijs/kwaliteit verhouding staat bij ons hoog in het vaandel. Ons uitgangspunt is

 

‘zoveel mogelijk kwaliteit voor een correcte prijs’.

 

Maatstaf

Vandaar dat wij de reputatie van een betrouwbaar leverancier van dakwerken hebben. Dankzij ons oog voor detail kunt u door heel de provincie Antwerpen en de Vlaamse Kempen prachtige projecten vinden die wij hebben gerealiseerd. Onze projecten zijn inmiddels de maatstaf voor kwalitatieve en betaalbare dakwerken.

 

Transparant, betrouwbaar en vriendelijk.

Onze kennis, expertise en ervaring stellen ons in staat om klanten altijd van een persoonlijk en specialistisch advies te voorzien. Dankzij ons meedenkend team kunt u ten allen tijde een nieuw dak, een dakkapel of dakraam op uw woning met trots bekijken.

 

De normen en waarden die wij nastreven, zijn tot in de kern van ons werk terug te zien. Wij gaan verder dan menig dakwerker, en willen er zeker van zijn dat onze aanpak en ons werk, wordt ervaren als transparant, betrouwbaar en vriendelijk.

House
Architect hold plans

Roozenburg Dakwerken is uw specialist voor:

  • Renovatie van hellende en platte daken

  • Moderne en klassieke dakkapellen

  • Zolderrenovatie

  • Gevelrenovatie

 

Vanuit Rijkevorsel kunnen wij altijd snel en tijdig onze afspraken nakomen. 

  • Antwerpen

  • Kempen

  • Waasland

  • Rivierenland

 

Voor ons vormen uw wensen de top van ons productieproces. Mochten onze specialisten concluderen dat een dakrenovatie of gevelrenovatie uw pand naar een nog hoger niveau kan tillen, dan zullen wij u daar zeker over adviseren.

 

Hoe wij ons onderscheiden

 

Wij verkopen niks. Wij adviseren.

 

Onze directe communicatie helpt u om, onder begeleiding van onze specialisten de juiste bedekking voor uw hellend of plat dak te vinden.

 

Wij komen onze beloftes na en zijn steeds bereikbaar.

Offerte

Onze offertes zijn overzichtelijk en eerlijk. Dat is onze garantie dat u de prijs/kwaliteitsverhouding krijgt die u zoekt.

Premies

Dankzij ons advies over mogelijke subsidies waarvoor u in aanmerking kunt komen. zoals renovatie- en isolatiepremies, zit u er voortaan warmpjes bij.

 

Onze efficiëntie garandeert dat uw beleving altijd boven verwachting uitkomt. Ons gespecialiseerd team beschikt over de juiste kennis en ervaring om ervoor te zorgen dat het gehele proces soepel en snel verloopt. Onze voorbereiding, planning en communicatie bieden elk project een stevig fundament.

 

Dat is de basis gebleken waardoor wij over een klanttevredenheidspercentage van 98% mogen beschikken.

 

Een zo’n hoge beoordeling komt niet vanzelf en is zeker uniek.

Niet de goedkoopste, maar zelden de duurste.

Wij weten wat wij kunnen leveren. Onze offerte voor een hellend dak drijft u niet op een hellend vlak. Omdat het uiteindelijk altijd om het totaalplaatje draait, streven wij daarom de juiste prijs/kwaliteitverhouding na. Dat doen wij naar eer en geweten waarbij het ons uitgangspunt is om het juiste te leveren. Dat maakt dat wij soms niet de goedkoopste maar ook dat wij nooit de duurste zijn.

 

Wij werken niet vóór u, maar mèt u. Uw tevredenheid is onze energie.

 

Ons streven is om met behulp van het dak, de uitstraling van uw pand te verbeteren. Het zetten van extra stappen, het nakomen van onze afspraken en de focus op het vloeiend laten verlopen van het proces maken ons, wellicht, niet de snelste maar wel de beste.

 

Neem de proef op de som en plan een overleg. De specialisten van Roozenburg Dakwerken staan klaar om alle mogelijke opties aan u voor te leggen.

Corner of a Roof Gutter

Offerte Aanvragen

arrow&v
Roozenburg Dakwerken Avatar-min.png

Staat kwaliteit bovenaan uw lijst?

Dan zijn wij er voor u.

Op zoek naar de beste dakwerker in uw regio? Neem contact met ons op en overtuig uzelf.

Wij werken met de beste materialen

bottom of page