top of page
Hetty B_edited.jpg

Hellende daken

Strakke planning en verzekerde kwaliteit.

Roozenburg Dakwerken helpt klanten door een hellend dak te plaatsen op wat voorheen een plat dak was, het dak te renoveren of eenvoudigweg het plaatsen van een dakkapel of nieuwe dakgoten. Werken op grote hoogte vraagt de nodige expertise en maatregelen omtrent de veiligheid voor omwonenden en werkers. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zijn daar op voorbereid.

Een hellend dak of dakkapel plaatsen of renoveren is, net als de plaatsing van zonnepanelen, gebonden aan vele regels.

 

Zo zijn er beperkingen en regels waaraan men zich moet aan houden die invloed hebben op de maximale afmeting.

 

Er zijn echter ook verschillende subsidies verkrijgbaar die de aanpak van uw zolder stimuleren.

 

De experts van Roozenburg Dakwerken zijn bekend met alle heersende regels en beschikbare subsidies. Dat stelt ons in staat om onze klanten altijd zo goed mogelijk voor te lichten en te adviseren.

 

Strakke planning:

 

Een dakkapel plaatsen of een hellend dak renoveren vereist een gedegen kennis van zaken en een goede voorbereiding. Alleen zo kan de plaatsing of renovatie soepeltjes verlopen en is uw zolder in een mum van tijd uitgebreid of afgewerkt. We weten uit ervaring wanneer en waar de beste onderdelen en attributen besteld moeten worden om een snel maar nauwkeurig installatieproces te garanderen.

Team Alex - Jan Fockaert (3).jpg
WhatsApp Image 2021-09-09 at 16.05.40.jpeg

Verzekerde kwaliteit:

 

Alleen erkende specialisten mogen werken op hoogte of omgegaan met vrijgekomen materialen die onwenselijk zijn. Alle medewerkers van Roozenburg Dakwerken zijn gecertificeerd in het werken op hoogte en getraind in alle belangrijke aspecten. Veiligheidsmaatregelen hebben voor ons geen geheim. Dat stelt ons in staat om snel en efficiënt de beoogde kwaliteit volgens vooraf afgesproken prijs, te leveren.

 

Klaar voor de toekomst:

 

Hellende daken die Roozenburg Dakwerken bouwt of renoveert maken de eigenaar klaar voor de toekomst. Onze daken zijn bestand tegen de invloeden van het veranderende weer en bieden een goede basis voor de plaatsing van zonnepanelen. Zo blijft u droog en veilig, en kunt u op termijn uw investering dubbel en dik terugverdienen. Wanneer Roozenburg Dakwerken uw hellend dak voor zonnepanelen mag plaatsen of renoveren, dan hoeft u met alleen maar één partij te communiceren.

Neem contact met ons op, we zijn er om u te helpen.

Wilt u een dakwerker spreken zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen?

Soms willen mensen gewoon eens kunnen spreken met een specialist, zonder het gevoel te hebben dat ze iets moeten kopen. Awel, goed nieuws. Wij verkopen niets, we adviseren alleen. Wij winden er geen doekjes om. Gewoon recht door zee te zijn met u, zo helpen we het beste. En daar gaat het om: u zo goed mogelijk helpen. Niet elk advies hoeft uit te draaien op de renovatie van een dak. Soms zijn er veel efficiëntere en goedkopere oplossingen.

 

Tijdens een gesprek kun je op je gemak alle opties verkennen. Bovendien staan onze experts klaar om je in je keuze te begeleiden.

Team Roozenburg Dakwerken Photoshoot 1-min.jpg
bottom of page