Hellende daken

Hellende daken

Roozenburg Dakwerken helpt klanten door een hellend dak te plaatsen op wat voorheen een plat dak was, het dak te renoveren of eenvoudigweg het plaatsen van een dakkapel of nieuwe dakgoten. Werken op grote hoogte vraag de nodige expertise en maatregelen omtrent de veiligheid voor omwonenden en werkers. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zijn daar op voorbereid.

 

Een hellend dak of dakkapel plaatsen of renoveren is, net als de plaatsing van zonnepanelen, gebonden aan vele regels. Zo zijn er beperkingen en verordeningen die invloed hebben op de maximale afmeting. Er zijn echter ook verschillende subsidies verkrijgbaar die de aanpak van uw zolder stimuleren.

 

De experts van Roozenburg Dakwerken zijn bekend met alle heersende regels en beschikbare subsidies. Dat stelt ons in staat om onze klanten altijd optimaal voor te lichten en te adviseren.

 

Strakke planning

 

Een dakkapel plaatsen of een hellend dak renoveren vereist een gedegen kennis van zaken en een goede voorbereiding. Alleen zo kan de plaatsing of renovatie soepeltjes verlopen en is uw zolder in een mum van tijd uitgebreid of afgewerkt. Wij weten uit ervaring wanneer en waar de beste onderdelen en attributen besteld moeten worden om een snel maar zorgvuldig installatieproces te garanderen.

 

Verzekerde kwaliteit

 

Alleen erkende specialisten mogen werken op hoogte of omgegaan met vrijgekomen materialen die onwenselijk zijn. Alle medewerkers van Roozenburg Dakwerken zijn gecertificeerd in het werken op hoogte en getraind in alle relevante aspecten. Veiligheidsmaatregelen hebben voor ons geen geheim. Dat stelt ons in staat om snel en efficiënt de beoogde kwaliteit volgens vooraf afgesproken prijs, te leveren.

 

Klaar voor de toekomst

 

Hellende daken die Roozenburg Dakwerken bouwt of renoveert maken de eigenaar klaar voor de toekomst. Onze daken zijn bestand tegen de invloeden van het veranderende weer en bieden een goede basis voor de plaatsing van zonnepanelen. Zo blijft u droog en veilig en kunt u, op termijn, uw investering dubbel en dik terugverdienen. Wanneer Roozenburg Dakwerken uw hellend dak voor zonnepanelen mag plaatsen of renoveren, dan hoeft u met slechts één partij te communiceren.

House