Gevelrenovatie

Gevelrenovatie

De gevel van uw pand is uw visitekaartje. Het is een reflectie van waar u voor staat en beschermt de inhoud van het pand. Door de gevel eenmalig zorgvuldig en nauwkeurig aandacht te schenken, krijgt uw pand een uitstraling die voor lange tijd staat. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zijn bekend met alle materialen. Laat ons u vrijblijvend adviseren over wat er zoal kan worden gedaan.

 

Wanneer u overweegt om uw woning toekomstbestendig te maken, dan loont het om ook de gevel aan te pakken. Dubbelglas in de ramen en een naadloze aansluiting op het dak, helpen het weglekken van warmte te voorkomen.

 

Renovatie van de gevel kan met verschillende materialen worden gedaan. Maar voordat u kiest of deze uit bakstenen, hout of een andere gevelbedekking moet bestaan, zullen de specialisten van Roozenburg Dakwerken u adviseren over de huidige toestand.

 

Goed voor de isolatie

 

Een goede gevelrenovatie zorgt ervoor dat de gevel langer mee gaat. Het voorkomt dat het pand vocht blijft vasthouden en draagt bij aan een betere isolatiewaarde van de muur. Vaak kan een goede gevelrenovatie al volstaan met een goede wasbeurt. Het is echter ook mogelijk dat u wat stenen of kozijnen moet vervangen. Dat vergt specialisme en kennis van zaken. Juist daarom staan de specialisten van Roozenburg Dakwerken voor u paraat.

 

Goede voorlichting

 

Een gevelrenovatie kan ingrijpend van aard zijn. Daarom wilt u vooraf exact weten wat u kunt verwachten. Bij Roozenburg Dakwerken ontvangt u altijd een offerte op maat en de garantie dat wij onze afspraken nakomen. Behalve de offerte krijgt u vooraf ook een duidelijk beeld van het eindresultaat.

 

Duidelijke communicatie

 

Roozenburg Dakwerken wordt geroemd om haar directe en duidelijke communicatie. U weet precies waar u aan toe bent en wat er van alle partijen wordt verlangd. Uw gevel laten restaureren is een ingrijpende operatie. Dankzij Roozenburg Dakwerken gebeurt dat binnen het budget, binnen de afgesproken tijd en volgens de vooraf goedgekeurde aanpak.

House