top of page
Ed van den Heuvel RHD + Gevelbekleding 2-min.jpg

Gevelrenovatie

De gevel van uw pand is uw visitekaartje.

Het is een reflectie van waar u voor staat en beschermt de inhoud van het pand. Door de gevel eenmalig zorgvuldig en nauwkeurig aandacht te schenken, krijgt uw pand een uitstraling die voor lange tijd staat. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zijn bekend met alle materialen. Laat ons u vrijblijvend adviseren over wat er zoal kan worden gedaan. Wanneer u overweegt om uw woning toekomstbestendig te maken, dan loont het om ook de gevel aan te pakken.

Dubbelglas in de ramen en een naadloze aansluiting op het dak, helpen het weglekken van warmte te voorkomen.

 

Renovatie van de gevel kan met verschillende materialen worden gedaan. Maar voordat u kiest of deze uit bakstenen, hout of een andere gevelbekleding moet bestaan.

 

Zullen de specialisten van Roozenburg Dakwerken u adviseren over de huidige toestand.

 

Goed voor de isolatie:

 

Een goede gevelrenovatie zorgt ervoor dat de gevel langer mee gaat. Het voorkomt dat het pand vocht blijft vasthouden en draagt bij aan een betere isolatiewaarde van de muur. Vaak kan een goede gevelrenovatie al volstaan met een goede wasbeurt.

 

Het is echter ook mogelijk dat u wat stenen of kozijnen moet vervangen. Dat vergt specialisme en kennis van zaken. Juist daarom staan de specialisten van Roozenburg Dakwerken voor u paraat.

Ed van den Heuvel RHD + Gevelbekleding FB Size (1).png
SCHILDE RHD DKR GVR Sarah Meersman_edited.png
SCHILDE RHD DKR GVR Sarah Meersman (1)_edited.png

Goede voorlichting:

 

Een gevelrenovatie kan ingrijpend van aard zijn. Daarom wilt u vooraf exact weten wat u kunt verwachten. Bij Roozenburg Dakwerken ontvangt u altijd een offerte op maat en de garantie dat we onze afspraken nakomen. Behalve de offerte krijgt u vooraf ook een duidelijk beeld van het eindresultaat.

 

Duidelijke communicatie:

 

Roozenburg Dakwerken wordt geroemd om haar directe en duidelijke communicatie. U weet precies waar u aan toe bent en wat er van alle partijen wordt verlangd. Uw gevel laten restaureren is een ingrijpende operatie.

 

Dankzij Roozenburg Dakwerken gebeurt dat binnen het budget, binnen de afgesproken tijd en volgens de vooraf goedgekeurde aanpak.

Neem contact met ons op, we zijn er om u te helpen.

Wilt u een dakwerker spreken zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen?

Soms willen mensen gewoon eens kunnen spreken met een specialist, zonder het gevoel te hebben dat ze iets moeten kopen. Awel, goed nieuws. Wij verkopen niets, we adviseren alleen. Wij winden er geen doekjes om. Gewoon recht door zee te zijn met u, zo helpen we het beste. En daar gaat het om: u zo goed mogelijk helpen. Niet elk advies hoeft uit te draaien op de renovatie van een dak. Soms zijn er veel efficiëntere en goedkopere oplossingen.

 

Tijdens een gesprek kun je op je gemak alle opties verkennen. Bovendien staan onze experts klaar om je in je keuze te begeleiden.

DKP - ANTWERPEN - Frieda Schippers + RHD 1.jpeg
bottom of page