top of page
Roozenburg Dakwerken Dakpunctie.jpg

Dakpunctie

Wees zeker van uw dakisolatie.

Misloop geen huurinkomsten. Wacht dus niet tot er een inspectie is of uw huurpand wel of niet niet voldoet aan de isolatienorm. Een dakpunctie is dan een oplossing voor een geldig dakpunctierapport. Bij Roozenburg kunt u ook terecht voor een dakpunctie of ook dakboring genoemd, ter controle van de isolatie aanwezigheid. Dat is een controle die erkende dakwerkers uitvoeren om na te gaan wat de staat is van een dak.

Huurpanden moeten kunnen voorleggen dat ze voldoen aan de isolatienorm om te mogen verhuren.

 

Onze werkwijze:

Laag per laag tot de draagstructuur.

 

De bestaande dakbedekking wordt voorzichtig opengemaakt en zo gaan we laag per laag verder tot we uiteindelijk bij de draagstructuur komen. Op die manier kunnen we achterhalen in welke toestand de bestaande dakbedekking zich bevindt.

Waterdichtheid terug garanderen.

Vervolgens wordt deze laag per laag terug dichtgemaakt. We voorzien het dak dan van de nodige afwerking om de waterdichtheid van het dak terug te kunnen garanderen.

Roozenburg Dakwerken Dakpunctie (1) - Copy.jpg
Roozenburg Dakwerken Dakpunctie (2) - Copy.jpg

Erkend dakpunctie- rapport

 

Een professioneel rapport wordt samengesteld. Dit is een erkend technisch en visueel rapport. Dit wordt afgetoetst aan de Vlaamse dakisolatienorm van 2020 dat u kan voorleggen bij een inspectie.

 

Offerte en subsidies

 

Indien blijkt dat het dak onvoldoende geïsoleerd is, sturen we een offerte om het dak in orde te brengen met de Vlaamse dakisolatienorm van 2020 en kijken we ook of je in aanmerking komt voor subsidies.

Neem contact met ons op, we zijn er om u te helpen

Wilt u een dakwerker spreken zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen?

Soms willen mensen gewoon eens kunnen spreken met een specialist, zonder het gevoel te hebben dat ze iets moeten kopen. Awel, goed nieuws. Wij verkopen niets, we adviseren alleen. Wij winden er geen doekjes om. Gewoon recht door zee te zijn met u, zo helpen we het beste. En daar gaat het om: u zo goed mogelijk helpen. Niet elk advies hoeft uit te draaien op de renovatie van een dak. Soms zijn er veel efficiëntere en goedkopere oplossingen.

 

Tijdens een gesprek kun je op je gemak alle opties verkennen. Bovendien staan onze experts klaar om je in je keuze te begeleiden.

Roozenburg Dakwerken Dakpunctie (3) - Copy.jpg
bottom of page