top of page
Chloë Aerts - RENO HD - Banner Roozenburg dakwerken.jpeg

Dakisolatie

Een goede dakisolatie kan u veel geld besparen.

Omdat zo’n 30% van de warmte in een pand via het dak verloren gaat, heeft Roozenburg Dakwerken twee methodes om die isolatie te verbeteren. Welke de beste oplossing is, hangt sterk af van de situatie. Voordat we aan de slag gaan ontvangt u van ons daarom eerst de uitslag van een energiestudie om dat te kunnen bepalen. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zorgen ervoor dat u er altijd warmpjes bij zit. 

Wij vertellen u vooraf exact wat de kosten zullen zijn en we komen onze afspraken altijd na.

 

Bij ons zult u niet voor verrassingen komen te staan. Om een pand of woning te isoleren, raden we twee methoden aan:

 

Isolatie aan de buitenkant of aan de binnenkant?

 

Isolatie aan de buitenkant:

 

Deze methode wordt ook wel ‘Sarking’ genoemd. De Sarking methode is een isolatiesysteem voor hellende daken. Met onze Sarking PIR L isolatieplaten kunt u uw dak optimaal isoleren zonder dat u de binnenafwerking beschadigd. De Sarking dak constructie kunt u overwegen als u slaapkamers of andere nuttige ruimtes onder de dakhelling heeft ingericht.

 

Een Sarking dak constructie is voornamelijk geschikt als drager voor dakbedekkingen bestaande uit kleine elementen, zoals pannen en leien. De methode is populair bij nieuwbouw of bij renovatie van gebouwen die behoren tot de klimaatklasse I, II en III.

LILLE Dominique Schroyens RHD-min_edited.jpg

Isolatie aan de binnenkant:

 

Glaswol en rotswol is geschikt als isolatiemateriaal voor hellende daken, maar het aanbrengen ervan vereist wel beschermende kleding en ervaring. De dakisolatie vormt de buffer tussen de warmte en het dak. Dakisolatie is beschikbaar in verschillende kwaliteiten en prijzen.

 

Laat u daarom uitvoerig door onze specialisten voorlichten over wat de beste Rd waarde is voor uw dak. Deze waarde geeft de isolatiewaarde van het materiaal aan. Roozenburg Dakwerken brengt de dakisolatie snel aan, waardoor de overlast beperkt blijft.

 

Goede afwerking

 

Dakisolatie via de binnenzijde aanbrengen vereist vakmanschap. Zodra de isolatie is aangebracht dient de onderkant van het dak vakkundig te worden afgewerkt. De specialisten van Roozenburg Dakwerken zijn ook bedreven in het nauwkeurig afwerken van de kleinste details. 

 

Twijfelt u welk materiaal of welke methode het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact met ons op, we zijn er om u te helpen

Wilt u een dakwerker spreken zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen?

Soms willen mensen gewoon eens kunnen spreken met een specialist, zonder het gevoel te hebben dat ze iets moeten kopen. Awel, goed nieuws. Wij verkopen niets, we adviseren alleen. Wij winden er geen doekjes om. Gewoon recht door zee te zijn met u, zo helpen we het beste. En daar gaat het om: u zo goed mogelijk helpen. Niet elk advies hoeft uit te draaien op de renovatie van een dak. Soms zijn er veel efficiëntere en goedkopere oplossingen.

 

Tijdens een gesprek kun je op je gemak alle opties verkennen. Bovendien staan onze experts klaar om je in je keuze te begeleiden.

bottom of page